Певицата с нова коледна песен съвместно с козлодуйския талант Светлинна Миткова 

На 18 декември в коледен концерт жителите и гостите на Козлодуй ще могат да чуят Цветелина, която ще представи новата си коледна песен, изпята с деветгодишната Светлинна Миткова от Козлодуй. Концертът ще се състои от 17.00 часа на централния площад, а при лошо време в зрителна зала на НЧХП „Христо Ботев-1879”.  

Приятели, бъдете от носителите на ангелското послание, отправено чрез песента „Коледа”. Внесете Надежда, Вяра и Любов във вашия свят и този на приятелите ви. Тази песен отключва сърца. Видях го. Усетих го и съм убедена, че и вие ще го почувствате”, споделя самата Цветелина за новата си песен. 

Светлинна Миткова има редица награди от национални и международни конкурси. „Пеенето за мен е приказка и път към душите на хората. Искам да направя хората по-добри с песен!”, казва самата деветгодишна изпълнителка от Козлодуй. Детето е и много талантлива пианистка. 

Видеото от съвместната им песен ще бъде презентирано на LED стената в центъра на Козлодуй по време на концерта. Присъстващите ще могат да чуят и други песни на Цветелина, които ще ни донесат още специално коледно настроение. 

За осъществяване на празника Община Козлодуй получи дарения от частни компании и общински съветници от ПП ГЕРБ.