Концертите под открито небе на Симфониета-Враца продължават вълнуващо с „Пътешествие из Средиземноморието“.

Грандиозното музикално пътешествие с популярни песни и мелодии от Средиземноморието ще се състои на 16-ти юли /четвъртък/  от 18.00 ч. в двора на Етнографския комплекс,

с участието на именити български певци, специален гост от Гърция, и Симфониета-Враца с диригент Христо Павлов.

Зрителите ще се принесат в атмосферата на живописния регион с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански и гръцки песни,

и разбира се сиртаки, в атрактивен аранжимент за оркестър, под откритото небе на Етнографския врачански комплекс.

Концертът във Враца на 16-ти юли “Пътешествие из Средиземноморието“ е със специалното участие

на сопраното Валентина  Корчакова и тенорът Марио Николов.

 

Звездите на българския музикален театър изпълниха до краен предел градската концертна зала през февруари с възхитителния концерт „That’s Amore”, който очарова врачанската публика и всички гости на събитието.

Заедно с именитите певци, на 16-ти юли ще имате удоволствието да чуете и

очарователния гръцкия тенор – Георгиос Филаделфевс.

Тримата се срещат за първи път в спектакъл на оперетата “Прилепът” от Йохан Щраус, където изпълняват главните роли на Розалинда, Айзенщан и Алфред. Професионалното им партньорство и уважение провокира създаването на интригуващи проекти, с които талантливите творци очароват първоначално софийската публика, а след това и различни български градове.

Билетите за музикалното „Пътешествие из Средиземноморието“ на 16.07 са в продажба на касата до х-л „Хемус“, тел. 0896718303.

Събитието се провежда при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход, поради което и зрителските места са ограничени. Желателно е билетите да бъдат закупени предварително от градския билетен център (гъбката до х-л „Хемус“).