В днешно време онлайн букмейкърите предлагат много бетинг функции, за да подобрят спортните залози. Кеш аут е една от страхотните опции, които са налични в родния сайт за спортни залагания sesame bg. Вие може да използвате на много спортни залози функцията кеш аут, като в sesame тя работи безотказно при всички залози на живо и на повечето пазари преди мач. В тази статия ще ви предоставим цялата необходима информация за тази функция и как можете да я използвате в различни ситуации, за да контролирате по-добре своите залози и да имате повече печалби.

Какво представлява Кеш аут в Сезам?

Кеш аут е функция, предлагана от Сезам на спортни събития. Можете да използвате тази функция, за да затворите залог преди края на събитието. Ако залогът ви е вероятно да бъде печеливш, вие ще получите почти пълната печалба като кеш аут. Ако се очаква залогът ви да загуби, ще получите само част от залога си, но все пак ще спасите известна сума. С други думи, вие се съгласявате да прекратите остатъка от залога за определена сума пари, вместо да загубите целия залог, ако мачът приключи и вашата прогноза не бъде печеливша. Независимо дали сте направили залог преди срещата или на живо, можете да използвате тази функция в Сезам. Опцията за затваряне на залога е видима във вашите текущи залози, след като влезете в акаунта си и може само с едно натискане на бутона да приложите Кеш аут.

Предимства на функцията Кеш аут

Играчите в Sesame може единствено да спечелят повече от наличието на тази опция. Сайтовете за спортни залагания предлагат много функции на своите играчи, включително бонуси, промоции и залагания на живо, но от кеш аут има реална полза. Например, бонусите на Sesame имат доста условия, които не са толкова лесни за изпълнение, но функцията за затваряне на залога не е обвързана с никакво условие и вие ще получите точната сума, която сайтът за спортни залагания е задал за вас в определения момент.

Можете да се възползвате от Кеш аут в моментите, когато следите развитието на събитията, тъй като трябва да сте готови да реагирате навреме. Всъщност, ако отборът, на който сте заложили, е на път да загуби мача, ще бъде възможно да направите кеш аут, стига мачът вече да не е завършил. В този конкретен случай ще получите само част от сумата, с която сте заложили, което все пак ви позволява да не понесете твърде голяма загуба. Другият сценарий е, когато вашият отбор доминира в мача и има крехък аванс, но все пак има вероятност прогнозата ви да ви издъни, така че е по-добре да вземете печалба с кеш аут – това е голямото предимство на опцията.

Кеш аут в Сезам заслужава да бъде използван, тъй като може да спестите част от залога си, вместо да загубите целия, както и да вземете сигурна печалба по всяко време. Функцията Затвори залог предлага възможност да контролирате залога си, вместо да наблюдавате безпомощно събитието и в края да загубите. Трябва да се отбележи обаче, че ако използвате Кеш аут на залози със sesame начален бонус, то те няма да са валидни за условията за превъртане на офертата.