Картинг пистата във Враца е домакин на 3-ти кръг от Републикански шампионат по картинг. Любителите на моторни състезания и аромат на бензин ще могат да присъстват на трибуните по пистата и да се насладят на професионалните умения в няколко възрастови групи.

Състезателите са от цяла България и битката за първото място ще е както винаги много oспорвана! Картинг пистата във Враца предизвиква с общо 13 (нефатални) завоя и малко над 900 метра дължина.

Както вече знаете, стопаните на пистата от B&S Racing Team се погрижиха за възстановяването на настилката и отличният асфалт дава възможност за нови постижения от професионалисти и любители.

По време на обиколките ще може да опитате и от вкусната храна, приготвена на момента или пък да се разхладите със свежи напитки от бара.

Входът за зрители е напълно безплатен, така че не се чудете – разнообразете уикенда във Враца с малко състезателен адреналин. Ако пък никога не сте водили децата – няма по-подходящ момент да проверите дали този уикенд няма да разпалите страстта към този спорт и да пожелаят да се запишат към тренировките с детски групи.

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/1465065147362948/
Последвайте КАРТИНГ ПИСТА ВРАЦА и във Facebook: https://www.facebook.com/BSracingteam11

СНИМКИ: Пламен Кодров, от официалната Facebook страница на КАРТИНГ ПИСТА ВРАЦА.