Професор Илия Илиев, Християна Луизо, Йоана и сестри Ива и Велислава Костадинови забавляваха жителите на Община Козлодуй в новогодишната нощ.

Пищен концерт сътвориха гост изпълнителите, които се раздадоха на сцената до ранни зори.
Празникът започна малко след като часовникът удари дванадесетия час и настъпи 2019-та година. В своето приветствено слово

Маринела Николова – кмет на община Козлодуй сподели лични и професионални планове. „Изпратихме година пълна с много предизвикателства и трудности, които благодарение на вас и вашата подкрепа успяхме да преодолеем.

Благодаря Ви от сърце! Предстоят ни много проекти, които ще довършим и такива които ще стартираме през 2019-та година и аз знам, че годината ще бъде динамична, важна и отговорна за всички ни.

Възнамерявам да се кандидатирам за следващ мандат и от вас зависи дали догодина ще бъдем тук отново заедно”, каза Николова и думите й бяха посрещнати с бурни аплодисменти от стотиците присъстващи на централния площад на Козлодуй.


Впечатляваща заря даде началото на концерта, който продължи близо четири часа. Кръшни хора се извиха в атомната столица под звуците на незабравими народни песни.

Музика имаше за всички – и за младите и за по-възрастните присъстващи, а след северняшка ръченица един танцьор получи специалния „професорски мед” лично от Проф. Илия Илиев.

Специално украсени шатри посрещаха гостите с мезета, шампанско и сладкиши, буен огън топлеше присъстващите, а децата се забавляваха на ледената пързалка, която отвори специално за празника.