Демократична България-обединение не научи урока си за Враца и избирателите “възнаградиха” формацията с позорно нисък резултат.

Така за водача на формацията Владислава Лакова прагът на Парламента остана неосъществена мечта за пореден път и вместо ясни политически послания, клетият електорат бе добре информиран за състоянието, през което е преминала Лакова по време на кампанията.  В един от последните дни, позволени за агитация, водачът на листата реши да осведоми гражданите по какъв начин преминават дните й в кампания.

От пространното писание става ясно, че условията в предизборна кампания са неблагоприятни и могат да доведат до неочаквани за кандидатите последици:

“Хранех се на маса 2 пъти, останалото в движение

😀Отслабнах 8 кг, което е чудесно
👟По-често бяхме с прашни и кални обувки…
🌧намокрени от дъжда и почти винаги без прически и грим…”
На фона на изборната спирала, в която се намира България и далеч от слогана на ДБ “Довери се на разума”,  подобни словоизлияния от страна на кандидат на ДБ звучат меко казано нелепо.
 Отслабването (в което няма нищо лошо) в редиците на ДБ явно е тенденция, защото госпожата, която е кандидат за депутат е подложила на диета членовете на СИК на Демократична България, като ги е оставила без храна в  изборния ден и нощ.
Оставяме без коментар поста на Лакова.