Лято е. Това е сезонът на безкрайните забавления и дните, изпълнени със слънчеви лъчи и радостно настроение. Искаме да се забавляваме на воля, да посетим интересни места, без да се притесняваме за финансовия аспект на нещата. Но възможно ли е това? Кой би могъл да отиде на ваканция в страната или чужбина, ако в портфейла си няма достатъчно пари за целта? Намерете отговорите на тези и други въпроси на Cash Credit и започнете да инвестирате в преживявания.

Какво представлява кредит за почивка

Напълно вероятно е да видим някоя неустоима туристическа оферта за почивка, а ние от своя страна да не можем да се въздържим да се възползваме от нея. В подобни ситуации обикновено нямаме пари кеш, които веднага да извадим, за да резервираме полет, хотел, допълнителни екскурзии. Наличните финанси са ограничени, а това ни поставя пред редица затруднения. Как е най-добре да подходим?

 

Бързите заеми намират чудесно приложение в подобни ситуации. Те се отпускат със скоростта на светлината, а изискванията към нас са минимални. Като добавим и фиксираната лихва, също както и възможността сами да съставим плана си за погасяване на дължимите вноски, се оказва, че онлайн кредити Кеш Кредит са перфектната възможност за нас да отпътуваме още утре!

 

Грабнете сума с лимит от 200 лв. до 4000 лв. и се отправете на път спокойни за финансите си. Стъпките по кандидатстване са лесни, а документите за попълване минимални. 

До какви суми се отпускат

За да бъде соло или семейното пътуване/почивка приятно, е нужно да се погрижите за всичко до най-малката подробност. Първо решете къде искате да отидете най-много, а след това се заемете с организацията. Ако става дума за почивка в Европа или дори по-далеч, сума в порядъка на 4000 лв. би Ви свършила отлична работа, а от Кеш Кредит ще Ви я предоставят:

  • Бързо;
  • Лесно;
  • С изгодни условия;
  • Демонстрирайки индивидуален подход и вежливо отношение;
  • Без скрити такси по кредита.

Отидете на почивка там, където никога досега не сте били, и нека тя бъде повече от незабравима. Позволете си най-доброто. 

Лесен ли е процесът по кандидатстване

 

Много хора все още не са теглили бърз кредит, но това не е повод за притеснение, защото процедурата по кандидатстване може да се случи и онлайн. Нужно е да следвате следните няколко стъпки:

  • Създаване на профил;
  • Попълване на лични данни;
  • Избор на сума;
  • Одобрение за заем;
  • Получаване на парите.

И това е всичко. Оказва се, че да отидем на почивка не е никак трудно, макар и портфейлът ни напоследък да е доста отънял. Зарадвайте семейството си и заедно изживейте вълнуващи моменти далеч от дома.

Защо да се доверим на CashCredit

Кеш Кредит отпуска заеми не само за почивка, а и в много други ситуации, с които животът може да ни сблъска. Изберете точно това място, защото обслужването там е на високо ниво, а условията за кредитиране отлични. Коректност, бързина и точност – това ще намерите в CashCredit. Не пропускайте възможността да имате всичко с лекота.