Община Козлодуй организира фотографски конкурс по повод 30 май – Ден на град Козлодуй.
Темата на конкурса е „Козлодуй – красив през четирите сезона”.

 

В него могат да участват всички желаещи, любители и професионални фотографи, над 16 години, от община Козлодуй.

Всеки участник има право да предостави по една авторска снимка. Снимките за фотоконкурса трябва да са направени през 2016, 2017, 2018, 2019 или 2020 г. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG. Всеки автор трябва да може да предостави изходен файл (снимка в оригинален размер).

Не се допускат творби не по темата на конкурса, селфита, фотоколажи, както и снимки, които съдържат допълнително прибавени графики.

Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва задължително да има следната информация: име на автора фотограф; година на заснемане; година на раждане; адрес, имейл и телефонен номер.

До 17 май можете да изпращате вашите творби на електронна поща dhd.obshtina.kozloduy@gmail.com.

След посочения срок всички снимки ще бъдат качени в събитие във фейсбук страницата на Община Козлодуй, където вотът ще се осъществява чрез харесване на снимката на съответния участник. Гласуването ще продължи до 29.05.2020 г., до 17:00 ч.

Изпращайки фотография за участие в конкурса, участниците дават съгласието си организаторите да ги използват по следния начин: да ги публикуват на хартия или в електронен формат, да бъдат част от календар на Общината, да бъдат включвани в изложби, свързани с община Козлодуй, както и да бъдат използвани от други медии в публикации, свързани с изявата, и с цел представяне на конкурса.

Резултатите ще бъдат обявени на 30 май. Авторите на трите снимки, събрали най-много гласове чрез харесване, ще получат награди.