През 2019 година ще започне голяма война.

Това е описано в разшифрованото предсказание на знаменития френски предсказател Нострадамус. Тя ще продължи според него цели 27 години, пише Британското издение dailystar.co.uk. В издаденото през далечната 1555 година предсказание на Мишел Нострадамус две от големите сили в света ще влязат във военен конфликт. В Европа и САЩ пък ще има много терористични актове.

Пророкът е предсказал и природни катаклизми.

Очакват се катастрофални наводнения и земетресения. Същевременно човечеството ще се окаже на прага на уникални открития. Въпреки това според публикацията по-голямата част от земята през 2019 година ще бъде заплашена от различни опасности. Наводненията ще са предимно на стария континент, а разрушителни земетресения ще има на американско-канадската граница. Странно и интересно звучи предсказанието, че през 2019 година човечеството ще намери начин да „разговаря“ с представителите на животинския свят. Хубаво е поне, че се очаква световните лидери да стигнат до споразумение за мерките в борбата с изменението на климата.

Въпреки, че от предсказанията на Нострадамус са минали повече от 4 века и половина все още много хора вярват в тях. Като доказателство за достоверността им обикновено цитират големия пожар в Лондон от 1666 година, Великата Френска революция, идването на власт на Наполеон  Бонапарт, атомната бомбардировка над градовете Хирошима и Нагазаки, а и терорстичния акт в САЩ от 11 септември 2001 година.

Други пък смятат опитите за свързване на събитията с написаното за пресилено. Любителите на конспиративни теории пък смятат, че остоятелствата са „дописвани“ с цел манипулация.

Вижте повече във видеото на Х ЗОНА