Нови снимки от снимачната площадка ни изненадаха, честно казано. Очаквахме много, но определено не и това.

В Ню Йорк текат с пълна сила снимките на втория сезон на сериала “И просто ей така” – продължението на “Сексът и градът”. Кари, Миранда и Шарлот са отново в Манхатън, за да обсъждат любовни връзки и да шокират с тоалетите си. Последният, между другото, им се получава прекрасно.

Нови снимки от снимачната площадка ни изненадаха, честно казано. Очаквахме много, но определено не и това. На един от кадрите Сара Джесика Паркър, която играе ролята на Кари Брадшоу, стои по много съмнителен начин. Тя носи златна рокля на точки с панделка, сако във цвят на фуксия и розови сандали. А черешката на тортата беше фибичката, която трябваше да изглежда сладко. Вижснимки тук! (https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-11437071/Sarah-Jessica-Parker-turns-heads-zany-blazer-metallic-dress-films-Just-Like-That.html)

Между другото, интернет потребителите също бяха недоволни от този образ на Кари. „Тя изглежда много зле“, „О, това е ужасно. Прическата и гримът изглеждат като от сета на „Фокус-мокус“, „Единственият стилен човек на тези снимки е човекът в костюма на хотдога“, „Жалко“, „Отървете се от този ужасен стилист“, пишат те в коментарите.

Източник: cosmopolitan.bg