В навечерието на Коледа – един от най-любимите семейни празници, млади таланти от Берковица подариха коледен концерт за гражданите и гостите на града.

Тържествена коледна музика и празнично настроение посрещнаха нетърпеливата публика. Още с първите изпълнения зрителите бяха очаровани. Децата от Вокална група „Лачени обувки“ с ръководител Камен Пунчев плениха присъстващите с прекрасните си изпълнения – имаше трио, квартет и групово изпълнение на популярни и коледни песни.

Учениците от класа на Лариса Симова към Народно читалище „Иван Вазов – 1872“ също се бяха постарали – те свириха на акордеон и кииборд, пяха фолклорни песни, изпълниха и едни от най-обичаните български естрадни песни.

Всички участници, малки и големи, бяха щедро възнаградени от публиката с бурни аплодисменти.

Събитието бе уважено от заместник-кмета Радослав Найденов. В края на концерта той поднесе цветя на двамата ръководители – Камен Пунчев и Лариса Симова като ги поздрави за неуморния труд, който полагат за развитието на талантите на децата в Община Берковица. Г-н Найденов благодари на децата за прекрасното коледно настроение и спектакъла, който изнесоха. Заместник-кметът пожела на всички присъстващи светли коледни празници, мир и любов в семействата.