Кои са най-купуваните учебници в Ciela.com

Закупуването на учебници обикновено е свързано, освен със средства, но и с чакане на опашки пред книжарницата, където определено ще изгубите от своето време. Онлайн борсата на https://www.ciela.com/uchebnitsi ще ви помогне да избегнете това. Независимо за какво говорим, онлайн пазаруването, винаги е било лесно и бързо. Книжарницата предлага всички видове пособия – както одобрените по учебни програми от 1 до 12 клас, така и допълнителни книги за учителя и учениците. Сред най-купуваните попадат тези, които училищата и детските градини изискват, но всички останали помагала определено биха били от помощ на учащите и си струва да ги имате.

Кога е най-подходящият момент за покупка 

По всяко време на учебната година или след като приключи, учащите имат нужда от различни помагала и учебни пособия, свързани с училището. Ако говорим за задължителните такива, обаче, най-подходящото време за покупка е тогава, когато учениците разберат кои ще им бъдат необходими за учебните часове. Не бива да се изчаква прекалено много, защото е възможно някой от тях могат да бъдат изчерпани. В същото време, не бързайте да купувате, казвайки си, че учебниците едва ли ще са по-различни от тези от предишната година. С навлизането на новите програми, те също се променят и прекаленото бързане за покупка може да се окаже просто загуба на средства.

Кои издателства са най-търсени в Ciela.com

Сиела работи с редица издателства, сред които едно от най-търсените е “Просвета”.

Ще откриете учебници за 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 клас, както и за по-големите ученици по:

  • Български език;
  • Литература;
  • Английски език;
  • Математика;
  • История;
  • Други.

Редица чуждестранни издателства предлагат своите учебни пособия в помощ на учениците и учителите. Търсете предложенията на издателства като “Колибри”, “Кръгозор”, “Архимед”, “Педагог 6” и много други. Всички необходими учебни помагала ще откриеш сред широкото разнообразие в онлайн книжарницата на Сиела.

Как да разберем дали даден учебник е по новата програма

Това може да проверите на сайтът на Министерството, както и в страниците на всяко издателство. Със сигурност, учителите също ще съобщят ако в програмата има промени, което ще ви помогне лесно да различите старите издания от нови такива. Всеки учебник, освен посочено издателство, има записана и дата на издаване, което е друг начин, по който лесно да се ориентирате. В нашата онлайн борса предлагаме най-новото, одобрено по всички програми и можете да бъдете сигурни, че, при поръчка, няма да сбъркате.