Испанският бранд за дизайн, производство и дистрибуция на мебели Kave Home,  в стратегическо партньорство с Де 5 Студио – лидер на българския пазар в търговията с мебели и аксесоари, откри своя първи магазин в България.

Брандът Kave Home е създаден като онлайн платформа за търговия с мебели и аксесоари през 2013 г.,  а през 2019 г. започва нова ера на растеж с отварянето на първия си физически магазин в Испания. Към днешна дата Kave Home присъствa в повече от 80 страни в света и има над 100 физически магазина.

kave home bulgaria

Kave Home отбеляза експоненциален ръст през 2022 г., отваряйки 42 нови физически магазина в 13 държави, в комбинация със силни онлайн поръчки. Компанията приключи финансовата 2022 г. с оборот от 153 милиона евро – увеличение от 34% в сравнение с 2021 г. и удвояване на оборота от 2020 г. Компанията е в траектория на растеж, като планът е да бъдат отворени повече от 60 нови физически обекта по целия свят и компанията да достигне оборот от над  200 милиона евро през 2023 г.

Откриването на първия български магазин на Kave Home е важна стъпка  в стратегията за растеж на бранда. В ролята си на регионален център, България  разширява присъствието на марката Kave Home в региона и укрепва позицията на бранда като световен лидер в решенията за мебели, дизайн и декорация.

Сътрудничеството с Де 5 Студио предоставя добавена стойност на бранда. Чрез техния опит в  сектора и знания за потребителските нагласи, Kave Home предлага на българската публика продукти, които отговарят на нейните нужди и предпочитания.

kave home bulgaria

Главният търговски директор на Kave Home г-н Йохан ван Стаалдуйнен  сподели пред гостите на събитието, че вижда огромен потенциал в партньорството с Де 5 студио в нашата страна и очаква отлични резултати от Kave Home България.

От ръководството на Де 5 студио (D5 Studio) – официален и ексклузивен представител на Kave Home за България,  представиха бранда пред българската публика и разказаха за плановете за развитие на компанията на българския пазар.

Специални гости на събитието бяха  Н.Пр. Алехандро Поланко Мата, посланик на Испания в България, както и министърът на младежта и спорта г-жа Весела Лечева.

kave home българия

Приятна изненада за гостите на събитието бе и легендата на испанския алпинизъм и приятел на Kave Home – г-н Карлос Паунер. Именитият испанец, който е един от малкото алпинисти, изкачили всички осемхилядници на планетата, разказа за изключителните си постижения в алпинизма и за предизвикателствата на спорта. Паунер сподели и защо Kave Home е негов любим бранд за мебели и аксесоари, като подчерта, че функционалността и уникалният дизайн на предлаганите от марката продукти го правят предпочитан избор за всички активни хора.

kave home bulgaria

Kave Home България

Разположен на повече от 450 м², българският магазин на Kave Home предлага мебели и декорация с отличителен дизайн и високо качество. Продуктите са създадени с цел да отговарят на най-новите тенденции в обзавеждането, включително серии компактни и модулни мебели за по-малки домове.

Брандът предлага мебели и аксесоари за цялостно обзавеждане на дома – дивани, столове, маси, спални, осветление, градински мебели, както и специални серии за деца (Kave Kids) и домашни любимци (Кave Pets).

Следвайки подхода на бранда за продуктово персонализиране, голяма част от артикулите се предлагат в различни цветове и конфигурации.

Kave Home България осигурява перфектна логистика, като разполага с всички мебели и аксесоари на склад. По този начин те достигат до клиентите в най-кратки срокове.

В магазина има и обособена зона за срещи на архитекти, дизайнери и клиенти – за удобство в работния процес.

Допълнение към новия магазин е онлайн порталът за пазаруване www.d5studio.net, който ще бъде пуснат в близките месеци.  Той ще разполага с широка гама от продукти за дома, адаптирани към нуждите и предпочитанията на местните потребители.

kave home българия

Kave Home е водеща международна компания за дизайн, производство и дистрибуция на мебели с над 100 физически магазина и присъствие в повече от 80 страни в света.  Основана е от Франсеск Джулия през 1982 г., когато той е само на 22 години и работи като стругар.  Уникалната му визия за потенциала на мебелната индустрия обаче го превръща в успешен предприемач.

 Мисията на Kave Home е да революционизирa света на мебелите и интериора, създавайки уникални дизайни, които поставят устойчивостта на първо място.

Екипът на Kave Home работи с грижа за околната среда, като създава продукти от рециклирани и рециклируеми материали.