Разнообразието винаги е добра идея, особено когато е свързано с визията ни. Промяната, частична или пълна, създава настроение и самочувствие.

Той е Калин Иванов и ни предизвиква и през 2019г. да дадем воля на въображението си и да експериментираме с визията си.

В деня на виното и любовта неговият салон „Дама Пика“ празнува своя рожден ден!

И ако се казва, че това е денят на музата, вероятно заради виното и любовния пламък, то в „Дама Пика“ музата и вдъхновението са всекидневие.

„Доза екстравагантност, изпипани до съвършенство детайли, феерия от цветове и форми. Така косата никога не е скучна“, казва Калин Иванов.

Ако намирате  Вашата коса или прическа за скучна, ще Ви спаси само креативността на Калин, Катя и Надя. Екип, който дори танцува, докато твори цветове, прически и красота.

Но да се върнем към модните тенденции за тази пролет, защото да си с естествена грива далеч не е модерно.

В “Дама Пика” предлагат наиситна невероятни цветове, които от фатална брюнетка могат да Ви превърнат в невинна блондинка или пък в истинска огнена дама с вишнево червена коса, например.

И така, ето какви са актуалните цветове, които ще властват в косите на дамите през 2019 според коафьора Калин Иванов.

“В момента все още много актуални са студените цветове, пепелните, силно русите или такива с розов или бежов отенък.

Ванилов люляк, пепелен шоколад или ледена блондинка, но защо пък да не направим топъл и свеж цвят, който да внесе емоция и настроение.

Например в червено с всичките му нюанси – от дълбоко червеното до светло червено.

Това е една перфектна комбинация, при която „УАУ” ефектът е сигурен.

При тъмните коси интересна вариация е цвят кафе, който омекотява чертите и в същото време прибавя доза загадъчен драматизъм.”

Относно актуалните удължения на косата, Калин Иванов казва, че е много важно качеството на допълнителната коса и начинът, по който се поставя. Така всяка дама, която желае ще има истински красива, дълга и гъста коса, без да увреди нейната собствена.

Експериментирайте смело, защото “Дама Пика” не е обикновен фризьорски салон.

Когато влезете там, Вие ще получите консултация за най-подходящата за Вас прическа и цвят, ще научите как да я поддържате в домашни условия и каква козметика ще бъде най-походяща за Вашия тип коса.

И не забравяйте, скучната коса я спасява само креативността!