Няма по-радостен момент за едно семейство от раждането на бебе. Появата на малкия наследник е чакано и желано събитие, а денят, в който го отвеждате вкъщи за първи път, е особено вълнуващ и затова трябва да бъдете добре подготвени за него.

Често в тези емоционални минути е трудно да се прецени какво точно е необходимо за изписването на малкото човече от родилния дом. За наше улеснение на пазара се предлагат специални комплекти за изписване за този изключителен момент, в които са включени всички дрешки и аксесоари, необходими за отвеждането на новородено у дома.

Какво представляват

Комплектите за изписване представляват сет от няколко дрешки и допълнителни артикули като пелена, лигавник и кърпичка. Характерно за тях е, че всеки от тях си има тема, която се среща като тематична бродерия или определен цвят, който се намира по всички части на комплекта. Изработени са от висококачествен памук, за да бъде пренасянето нежно и безопасно за бебешката кожа.

Какво включват

Тези сетове биват няколко вида, според бройката и вида артикули. Най-пълният включва:

  • Пелена;
  • Боди;
  • Ританки;
  • Камизолка;
  • Гащеризон;
  • Жилетка;
  • Шапка и ръкавици;
  • Лигавник;
  • Малка кърпа.

Според индивидуалните нужди можете да изберете вариант само с дрешки, без бельо и пелена, в който случай ще получите жилетка, ританки, шапка и ръкавици и лигавник. Абсолютно достатъчни, ако вече имате пелена или одеяло или изписването е през топлите летни месеци.

За зимно бебе, освен дрешки, можете да подберете и допълнителен сет от пелена, порта-бебе и възглавница, които няма да позволят на малкото човече да почувства студ или други неблагоприятни атмосферни условия.

За кого са подходящи

Комплектите за изписване са подходящи за всички, без значение дали става въпрос за първородното ви дете или за всеки следващ наследник. Удоволствието да облечете своето новородено мъниче в чисто нови дрешки, специално подбрани за неговото първо пътешествие до дома, е несравнимо. След това тези дрешки могат да се приберат за спомен или да влязат в практична употреба при отглеждането на детето, а дори да се използват за изписването на следващото ви бебе.

Онлайн и във физическите магазини на RayaToys можете да разгледате много и разнообразни сетове за този важен повод. Ще намерите тематични комплекти за момче или момиче, както и универсални, които пасват и за двата пола. Ако такова вълнуващо събитие предстои за вас или за ваши близки, не отлагайте за последния момент, а разгледайте и изберете комплект още днес.