Строгите бръчки на челото, онези досадни бръчици около очите, дълбоко изразените линии около устните …

всичко това неизбежно се стоварва върху лицето, което само допреди година е било гладко и сияещо, и сякаш няма връщане назад.

Съвременната естетична дерматология обаче работи с продукти, които са способни да изгладят и най-упоритите бръчки.

Какво трябва да знаем за дермалните филъри?

Те могат да  върнат младежкия вид на лицето, да запълнят линиите и бръчките за по-малко от 30 минути, а  резултатите ще траят до повече от година.

Филърите са инжекционни продукти, които изпълват линиите или бръчките по лицето. В резултат на процедурата досадните  бръчки, които състаряват лицето изчезват или стават по-малко изразени.  За пример ще дам динамичните филъри TEOSYAL®RHA, които са перфектни и при придаването на обем. Те могат да върнат и изразителността на  скулите, свежестта на устните, като ги направят по-обемни и оформени.

Какво трябва да знаем за TEOSYAL®RHA?

TEOSYAL®RHA е филър, предназначен за запълване на бръчки в мобилните зони.

При разтягане и компресия TEOSYAL RHA гела се адаптира към средата, като запазва своята ефективност, а бръчките са редуцирани в дългосрочен период. Филърът се превръща в част от структурата на дермата, придавайки й по-естествен вид.

С TEOSYAL RHA лицето е естествено динамично, за това този филър е подходящ за повечето зони на лицето: периорална, скули назолабиални гънки, бръчки на челото, марионетни линии, глабела и др.

Не забравяйте, че най-малко рискове и най-добри резултати се постигат, когато се използва подходящ продукт.  За това ако желаете да върнете младостта на лицето си без странични ефекти и експерименти върху него, задължително потърсете сертифициран лекар, който да ви консултира и извърши процедурата.

Д-р Анелия Якимова – дерматолог
Практика: гр. Враца, бул. „Никола Войводов” 34. Телефон: 0887370550

 

 

ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕДУРА

ВЕДНАГА СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

Не пропускайте да запишете час за консултация при своя естетичен дерматолог.