Депутатите от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и Красен Кръстев, както и членове на младежката организация на партията се включиха в инициираната от кмета на Враца Калин Каменов акция за почистване на разлепените в града и общината агитационни материали.

Инициативата е част от кампанията “Зелена Враца”, която стартира преди по-малко от месец.

Подкрепям нашия кмет и приветствам неговата идея и цел- да покажем, че когато сме единни, можем да превърнем града в едно още по-чисто и приветливо място за живот.
Присъединявам се към неговия призив и се обръщам към моите колеги от другите политически сили с апел да се включат в почистване на разлепените агитационни материали на територията на цялата община.
А ние от МГЕРБ винаги ще подкрепяме подобни акции, защото обичаме Враца и защото е наша отговорност да се грижим за града и общината.”, написа Мартин Харизанов в страницата си във “Фейсбук”

“Зелена Враца е само част от поетите ангажименти по опазване на околната среда и намаляване на въглеродния отпечатък и тук е огромната роля на добрия пример за общността.

Всички плакати и агитационни материали, които използвахме в предизборната кампания, са рециклируеми и с ниско отражение върху околната среда. Най-важната крачка е да реализираме днес мисията си заедно – на лично, професионално и обществено ниво. Това, как ще живеем утре, зависи от решенията днес.”, коментира също в профила си във “Фейсбук” Красен Кръстев.