Един съвременен подход към осигуряване на задължителната застраховка за автомобила

Всеки собственик на автомобил знае, че не може да си позволи да рискува да остане без задължителната застраховка гражданска отговорност. Нарушителите си носят последствията, а останалите – нужна им е стратегия за бързо и удобно подновяване на необходимите документи.

Този път опитайте един съвременен подход към ситуацията. Възползвайте се от следните стъпки, задължителни за хора с натоварено ежедневие, които не искат да робуват на институциите:

  1. Калкулатор

Това наистина е първата Ви стъпка – изчислете колко ще Ви струва застраховката за предстоящия едногодишен период. Иновативните платформи днес Ви предоставят отлична възможност да проучите предварително параметрите. Просто въвеждате регистрационния номер на колата и номера на талона, след което получавате очакваните стойности.

Сумата Ви показва резултат, формулиран на базата на индивидуалните характеристики на притежателя и возилото.

  1. Сравнявате оферти

Намирате се в изключително изгодна позиция! Следващият Ви ход включва разглеждане на постъпилите оферти – всички те от водещи застрахователни фирми, съобразени с личните данни по отношение на Вас и колата, която управлявате.

Сериозно предимство е да прегледате онлайн полиците и да определите коя е изгодна, без да се налага да правите компромис, нито да обикаляте офиси, за да сверявате конкретните условия.

  1. Дистанционна поръчка

Най-любимото предимство на всички потребители днес. Докато сте у дома, независимо дали все още работите или вече сте в края на деня, когато релаксирате пред компютъра, можете да направите своята поръчка и да заявите сключване на полицата.

Въпрос, който може да се реши само за няколко минути и без никакви усилия от Ваша страна.

Как може да платите? Това ще стане в предстоящата фаза, когато получите своите документи с куриер.

  1. Получаване на застраховката

Процедурата вече е почти завършена – успешно сте подали заявка за застраховка, документите са подготвени и ще бъдат изпратени на посочен от Вас адрес за доставка. Получавате също своя сертификат „Зелена карта“ и стикер за „Гражданска отговорност“.

Може веднага да проверите валидността на полицата си на интернет страницата на Гаранционния фонд.

Безплатната доставка е гарантирана от Crediport.bg, което е допълнителен бонус за успешното приключване на Вашата мисия.

Разгледайте всички интересни услуги, които онлайн посредникът може да Ви предложи, за да спестите не само от времето си, но и да се възползвате от множество отстъпки.

Изгодните предложения не са валидни само на празници – те са актуални през цялата година и са само на един клик разстояние. Уверете се сами!