Българинът Димитър Маринов снима в трилър на “Уорнър брос”, където си партнира с Дензъл Уошингтън, Джаред Лето и Рами Малек. Това съобщиха от академията за актьори в НДК.

Димитър Маринов

Димитър Маринов

В криминалната лента, озаглавена Little things (Малките неща), българският актьор е в ролята на мениджър, пише Dir.bg. Маринов участва и в наградения с редица призове филм “Зелената книга”.

Сюжетът на филма разказва историята на помощник шерифа Дийн, в чиято роля е Дензъл Уошингтън, и детективът Бакстър – изигран от актьора Рами Малек (пресъздал легендарния Фреди Меркюри в “Бохемска рапсодия”). Обединява ги разследване на убийство, чиито следи водят в Лос Анжелис. Джаред Лето е в ролята на предполагаемия сериен убиец.

Режисьор е Джон Лий Ханкок, станал известен с филма The Rookie (който разказва за живота на бейзболния играч и треньор Джим Морис), след това със “Спасяването на мистър Банкс” (с участието на Том Ханкс, Ема Томпсън, Колин Фарел, Пол Джиамати).

Опитът си от снимачните площадки в Холивуд Димитър Маринов ще пренесе и в България чрез своята академия за актьори – Screen Acting Academy. Всички участници с интерес към кино, реклама и телевизия, ще направят своите публични представяния на 1 и на 6 декември.