България триумфира с първото място в отборното класиране на международния турнир по кикбокс „Balkans Best Fighters“ 2020. Петото издание на надпреварата се проведе в Ягодина, Сърбия. В него участваха общо 374 състезатели, от които 42 бяха българските национали.
Тимът ни стигна до общо 32 медала – 22 златни, 9 сребърни и 1 бронзов. България доминира над всички и в двете състезателни дисциплини – татами и ринг. Изключително бе представянето на състезателите ни на татами, където не допуснахме нито една загуба, а дори се наложи да се изиграят и няколко изцяло български финала. Тимът ни  спечели всичките 35 срещи срещу чуждестранни противници.
Като част от националната селекция, козлодуйските момчета Богдан Никифоров и Денис Иванов станаха шампиони съответно в категория до 67 кг. и до 91 кг.
„Мога да кажа, че всички се представиха на ниво. Показаха боен дух, воля за победа, технически умения, което ни отличи, като отбор от всички състезатели в турнира. Затова няма как да отличавам един или друг състезател. Мога да кажа, че съм доволен от всички и се надявам единствено да продължат да надграждат своите умения.” Това заяви след края на шампионата националният селекционер Владимир Вълев.