Макар и с година забавяне, Европейското първенство ще се проведе по план, а мачовете ще се изиграят в 11 различни европейски града в 11 различни държави. В следващите редове ще ви представим bet365 бонус прогнозите за 6-те мача от група C, в която си дават среща тимовете на: Нидерландия, Австрия, Украйна и Северна Македония.

Австрия – Северна Македония

Западните ни съседи ще дебютират на голям форум на 13-ти юни. Bet 365 предрича сигурна победа за австрийците. 1-цата се търгува при ставка от 1.53, докато успех за „червените лъвове“ е оценен на 6.50. Двубоят ще се изиграе в съседна Румъния, което би трябвало да означава, много по-сериозна фенска подкрепа за македонците. Горан Пандев и компания шокираха германския тим в квалификационна среща за Световното първенство, която бе широко отразена от българските медии. Въпреки този грандиозен успех, формата на макетата далеч не е толкова добра. Те допуснаха загуби като гости на Румъния и Армения, а в последния си домакински мач направиха равенство срещу Словения. Австрийците също не са в най-доброто си състояние, след като взеха само една победа в последните си 5 мача. Тя обаче дойде срещу тоталните аутсайдери от Фарьорските острови. Ние не виждаме чак толкова голяма разлика между двата тима, каквато съществува според букмейкърите. По тази причина, ще ви препоръчаме да потърсите залога „и двата отбора да отбележат гол“. Този пазар идва при приятния коефициент от 2.20.

Нидерландия – Украйна

1.60 срещу 6 – това е съотношението на силите, поне според коефициентите на бет 365. Една победа в последните 10 мача на Украйна още повече подкрепя прогноза 1-ца. Успехът обаче дойде срещу Испания. Нидерландците също не са в най-доброто си състояние. Върджил ван Дайк е извън сметките, а отборът спечели 4 от последните си 9 мача, но две от победите дойдоха срещу слабите тимове на Латвия и Гибралтар. Колкото и да е невероятно, ние виждаме равенството като най-подходящия пазар за залог, а коефициентът за него е 3.60.

Украйна – Северна Македония

Украинците са втория най-силен отбор в тази група и ще се нуждаят от победа в този мач, ако искат да се класират към елиминационната фаза. Коефициентът от 1.60 е почти задължителен за игра, а този залог принадлежи към ниско рисковите.

Нидерландия – Австрия

И тук логиката ни кара да мислим, че мачът ще завърши в полза на домакините, още повече, че ще се изиграе в Амстердам. И все пак, ако търсите по-висока стойност, може да опитате пазара „краен изход 1 и над 2.5 гола“. Ставката вече скача до 2.40. Само победа за Нидерландия пък може да бъде потърсена при коефициент от 1.53.

Украйна – Австрия

Има сериозен шанс, това да бъде директен сблъсък за 2-рата позиция на европейско първенство. Не е случайно, че коефициентите на Bet365 са супер изравнени. Победа за домакините е оценена на 2.60, докато успех за гостите се търгува при 2.70. Двата тима са се срещали само два пъти в историята, като са си разменили по една победа. Във всеки от тези мачове обаче, головете са били над 3. Няма да е изненада, ако и тук видим повече попадения и ви предлагаме да заложите на „над 2.5 гола в мача“.

Северна Македония – Нидерландия

На този етап, гостите вече трябва да са си гарантирали място на елиминациите. Вече споменахме за успеха на Македония срещу Германия. Тимът практикува контраатакуващ футбол, който има потенциала да изненада по-силните отбори. По тази причина, ние ви препоръчваме да потърсите залога 1X, но само ако „лалетата“ вече са си гарантира едно от първите две места в групата. Този залог идва с доста приятния коефициент от 4.50.