Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца и „Аз чета” представят

Катя Антонова с новата й книга „Гениалните рецепти за сладкиши на Ванилия“.

Срещата започва от 11 ч. на 26 ноември 2020 г., а единственото, което трябва да направят потребителите, е да са на линия във фейсбук.

Предаването на живо ще се осъществява през фейсбук страницата на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца. За стрийминга се грижи екипът на най-големия сайт за четене и книги в България – azcheta.com.

Екатерина Антонова е родена в София през 1982 г. Понеже носи трите имена на баба си (а нейните също са изписани върху корици – учебници по френски), иска да си има свое име. Ето защо се подписва с Катя Антонова. Пише откакто се помни и все с това се е издържала. Работила е в творческите отдели на големи рекламни агенции, писала е и за медии. От 2013 г. е собственик на издателство „Рибка“, познато у нас с отбраната си селекция от заглавия и прелестното им оформление. Авторка е на множество детски книги – „Феята от захарницата“, „Двете кралства“, „Рибка“, „Принцесешки истории“, „Седмицата на мишлето“, поредицата „Какво значи да си…“, както и на романа за възрастни „Призракът“ и сборника с разкази „Десет женски изневери“.

По време на срещата писателката ще представи най-новата си книга „Гениалните рецепти за сладкиши на Ванилия“. В нея може да бъдат открити 20 рецепти, които, убедени сме, ще приготвите перфектно… за разлика от самата Ванилия. Ще се забавлявате с нейните смешни коментари и съвети. А пък може и да научите нещо ново. Книгата е с твърди корици и разкошни цветни фотографии.