ALMA-Q вече и във Враца

ALMA-Q е високотехнологично  решение, ефективно в битката с времето, което ще върне естествения блясък и свеж вид на кожата.

С максимална мощност в три различни режима ALMA-Q третира разнообразни индикации и несъвършенства, включително фини линии, бръчки, отпусната кожа, както и васкуларни и пигментни лезии.

Технологията

ALMA-Q разполага с безпрецедентна мощност и множество опции за терапия на широк спектър естетични и дерматологични индикации. Постигат се бързи, дълготрайни и естествени резултати.

ALMA-Q разполага с първия фракционeн Q-switched лазер за подмладяване на кожата. Възможността за работа в различни дълбочини позволява на специалистите да комбинират повърхностни и по-дълбоки терапии, в зависимост от зоната, типа кожа и индикацията, която третират.

 

 

Quasi-Long Pulsed Nd: YAG лазер осигурява както терапии за подмладяване, така и процедури за премахване на васкуларни лезии. 

QLP лазерът загрява безопасно и ефективно дермата, стимулирайки синтеза на нов колаген и стягането на кожата. Работи в режим с изключително къси импулси, което го превръща в идеално средство за премахване на малки кръвоносни съдове.

ALMA-Q разполага и с Long-Pulsed Nd: YAG лазер за терапия на васкуларни лезии, малформации и по-дълбоки вени. Удължената експозиция на лазерната енергия позволява по-дълбоко проникване и по-мощно загряване. Така се третират успешно по-дълбоки лезии, които не биха могли да се елиминират с други, по-къси дължини на вълната.

Високо енергийният Q-switched лазер е най-ефективният метод за премахване на естествено придобити и изкуствено създадени пигментации (татуировки), като рискът от увреждане на околната тъкан е минимален. Възможността за фракциониране на енергията при ALMA-Q осигурява допълнителни опции за ефективна терапия на проблемите, свързани със стареенето на кожата.

Заличаване на татуировки

Нежеланите тъмни и многоцветни татуировки могат да бъдат безопасно и ефективно премахнати с Alma-Q лазер. Прилага се комбинация от различни дължини на вълната на лазера, които таргетират различни цветове. Високоинтензивните светлинни лъчи разкъсват пигментните частици на татуировката, без риск от белези или хипопигментация.

Хиперпигментации

Жизненият цикъл и хормоналните промени могат да повлияят на разпределението на меланин в кожата ни, което води до появата на петна от слънцето, възрастови петна или мелазма – тъмни, неравномерни оцветявания по кожата на лицето. ALMA Q-switched лазер премахва и предотвратява появата на пигментации, таргетирайки меланина в по-тъмните области, като изсветлява всички пигментирани слоеве. Процедурите са ефективни за всички типове кожа, включително и тъмна кожа.

 

Варикозни и паякообразни вени

Варикозните и паякообразни вени са кръвоносни съдове, които се уголемяват и стават все по-видими, поради отслабване на стените им. Процедурите с ALMA-Q премахват или редуцират появата им, а резултатът е гладка, нежна кожа и по-добро самочувствие.

Подходящ за всеки тип кожа

Ефективни резултати за светли и тъмни кожи.

Доказана безопасност

Процедурите са напълно безопасни и ефективни, без риск от странични ефекти. Подходящи са за чувствителни и деликатни зони като лице, шия и деколте.

Бързи, естествени резултати

Самостоятелна или комбинирана терапия, която дава по-бързи, по-дълготрайни и изключително естествени резултати.

 

 Преоткрийте красотата на кожата си! Запазете час за своята процедура с ALMA-Q:

Д-р Анелия Якимова- дерматолог
Практика: гр. Враца, бул. „Никола Войводов” 34. Телефон: 0887370550