Някои от най-великите промени в живота ни започват с нова прическа!

Той е Калин Иванов – „Фризьор на годината“, „Прическа на годината“ и „Златна ножица“ за 2015 г.

Тази кратка визитка означава, че престоя в салона му “Дама Пика” ще бъде едновременно сбъдната мечта и предизвикателство, защото след това ние вече няма да изглеждаме по обичайния си начин…

Красотата е в окото на наблюдаващия

Посещавайки  “Дама Пика” попадате в ръцете на най-добрите коафьори, които не просто се грижат  косата да бъде здрава, но превръщат престоя в салона в истински привлекателен ритуал.

Влезеш ли вътре, усещаш онази приятелска  атмосфера, която те кара да се връщаш по-често и да отделяш време за себе си. Да бъдеш красива.

Има една  притегателна сила, която те тегли все натам, където изведнъш времето спира да има значение, защото единственият важен си ти.

Калин Иванов споделя, че грижата за косата освен удоволствие за клиента, е необходимост, защото това е визитката за една жена.

Говорим за екстеншъните, които една част от дамите ревностно отричат, но друга част обожават.

Здравата, дълга и гъста коса винаги е красота и женственост. Природата обаче не е  щедра при всички дами и екстеншъните са едно добро решение. В “Дама Пика” работим само с естествени коси, които са перфектното и ефектно решение на този проблем. Косите, с които работя, са с високо качество и са съобразени с вкуса и желанията на нашите клиенти“, казва Калин Иванов.

Екстеншъните могат да преобразят цялата визия и при работата с тях има основно правило – те да са с такава структура и цвят, че да са неразличими от естествената коса на клиента.

Но за да се постигне този краен ефект, е важна изработката на екстеншъна, което изисква прецизност и специфични умения. Никак не е лесно, но крайният резултат и новата визия на клиента заслужават това време.

Пълна промяна при дама, която има алергия и работата изисква истинска прецизност… резултатът е вдъхновяващ!

 

Калин Иванов изработва и дарява перуки на онкоболни пациенти

 

“Правя, го защото искам моите клиенти да се чувстват добре и с красива визия, дори когато преминават през такива трудни моменти. Това е важно за самочувствието им и със сигурност носи радост.”

 Косата на всяка жена е уникална

В “Дама Пика” има голям асортимент от коса – къдрава, чуплива, права в различни цветове и дължини, с различна дебелина на косъма.

Работя с най-висококачествени коси, които със сигурност имат дълъг живот и могат да бъдат боядисвани, изправяни, стилизирани.

За поддържане на здравата естествена коса в салона разполагат с уникални терапии.

 

Имате нужда от промяна, искате нова прическа, или нещо ново?  Днес да бъдете с къса, а утре с дълга коса.

 

В “Дама Пика” няма невъзможни неща, когато става въпрос за коса, екстеншъните дават точно тези уникални възможности за красива нова визия.

Можете да си запазите час ТУК