Най-големите великани в производството на качествени маратонки са организирали състезание помежду си за производството на най-иновативни спортни обувки, с които да впечатлят клиентите си. Но най-доброто попадение за момента идва от Adidas – повече от 70 години на пазара са довели до развитието на продукт, който няма равен и който ни предлага най-добър комфорт за нашите ходила. Той се нарича Adidas Boost!

Но с какво този вид маратонки е по-различен от вече познатите ни? На този и още въпроси ще откриете информация след малко, но преди това искаме да ви споделим, че огромно разнообразие от модели на марката ще откриете в специално създадения адидас аутлет, в който освен всичко друго, можете да намерите и преференциални цени.

С какво се отличават Adidas Ultraboost от всички останали спортни обувки?

Adidas Ultraboost са създадени с грижа за ходилата на хората, които са особено отдадени на бягането, било то професионално или любителско. Те притежават активен стимулатор на пяната boost™, състоящ се от хиляди енергийни капсули, които съхраняват и освобождават безкрайна енергия всеки път, когато ходилата ви докоснат земната повърхност. По този начин вие ще усещате движенията си плавни и лишени от напрежение. Горната част е изработена от специални еластични материали, които също създават невероятна лекота и комфорт.

Има ли значение какъв цвят ще изберем?

По-суетните от вас ще кажат, че това определено има особено значение. Комбинирането на спортен екип и обувки в едни и също нюанси изглежда доста добре, дори и за непрофесионалното модно око. Но все пак нека не забравяме, че комфортът е преди всичко и трябва да заложим най-вече на правилния размер, а не толкова на цвета.

Освен Boost, можете да изберете и други модели на Adidas в електронния магазин на Footshop.bg. Истината е, че тук са събрани на едно място най-добрите брандове, а колекциите им са напълно обновени спрямо най-новите производства, което определено ни помага да бъдем в крак с модните тенденции. Време е да си подарите нов чифт спортни обувки сега!

Източник на снимка:
Footshop