Отлично представяне и огромен интерес към продуктите на TOP MEATS на IFFA 2022. Престижното международно изложение, което се проведе в периода 14-19.05.2022 година във Франкфурт (Германия), събра най-добрите компании от хранително-вкусовата промишленост. Лидерите в бранша представиха най-новите технологии в производството на месни продукти, както и иновациите при алтернативните протеини.

Щандът на TOP MEATS беше един от най-посещаваните на панаира, а иновативните продукти на бранда се превърнаха във фаворит на всички любители на месото.

Артикулите на TOP MEATS бяха високо оценени и от професионалистите в бранша, които отличиха продуктите на TOP MEATS с цели 6 медала, от които 5 златни и 1 сребърен.

top meats medaltop meats sujuk 8 top meats svinska lukanka top meats sujuk elen top meats lukanka elen

Златни медали и признание за високо качество получиха:

  • Телешки суджук No 8
  • Свинска пастърма с подправки
  • Еленски суджук
  • Свинска луканка

Със сребро бе отличена:

  • Луканка от елен

top meats medali

IFFA e най-престижният и популярен търговски панаир за технологии за месо и алтернативни протеини, с над 50,000 посетители и 860 изложители от 129 държави.

IFFA представя целия пазар на преработка, пакетиране и продажба на месо и алтернативни протеини. Фокусът тази година бе върху устойчиво производство, автоматизирани процеси и дигитализация във всички области на обработка, опаковане и продажба на месо.