Можем да си купим скъпи мебели, да инвестираме в модерно оборудване, но не бихме могли да постигнем съвършен резултат, ако сме забравили да обърнем внимание на интериорни елементи, като подовата настилка и декорацията. Последните две са завършекът, финалният момент или последният щрих (както искате го наречете) за това смело да ударим чертата и да кажем, че сме постигнали целите си. 

Във всяка една стая трябва да има подходящо покритие, което да се отличава с добри експлоатационни качества, красив външен вид и коректен размер. Разгледайте всички видове облицовки за под в онлайн магазин CarpetMax и направете своя избор. Без значение дали тепърва се нанасяте в нов дом или просто искате да обновите визията на някое помещение, и в двата случая ще можете да постигнете отлични резултати и то на ниски цени. 

На кои 5 съвета да се доверим при избора на подова настилка

В интернет могат да се открият най-различни съвети за това какъв материал е най-добре да предпочетем, когато се намираме в разгара на жилищно обновяване. Истината е, че няма общовалидни правила, които да “работят” при всички, като при избора на подова настилка е най-добре да се съобразите най-вече с:

  • Типа помещение – спалня, кухня, хол, трапезария, коридор и др.;
  • Какво е натоварването в стаята – колкото по-интензивно се използва тя, толкова по-износоустойчиво покритие трябва да купим;
  • С какъв бюджет разполагаме – няма спор, че именно от платежните ни способности зависи и каква ще е първоначалната селекция. Добре е да не се разпростираме твърде надалеч от тях;
  • Предпочитания към дизайн и цветове – крайната цел на всяко едно жилищно обновяване е да се постигне красива обстановка, която да ни вдъхновява;
  • Възможности за монтаж и поддръжка – ако сметнем, че би било твърде трудоемко за нас да се грижим за мокет или паркет, е добре да заложим на друго решение.

Обмислете добре всяка една възможност и заложете на подовите настилки от CarpetMax.bg – винаги готови да Ви подарят красота и комфортно усещане у дома. 

Кои видове се купуват най-често

Има някои видове подови настилки, които винаги ще се търсят и купуват – ламинат, теракот, паркет и гранитогрес. Всички те имат дълъг срок на експлоатация, а и се държат доста добре във времето, от гледна точка на своята влагоустойчивост. Могат да се комбинират с меки подови настилки, като килим с подходяща големина и мокет. На който и вид материал да заложите, купете го от CarpetMax, защото само там ще намерите огромно разнообразие в успешна комбинация с ниски цени и отлична изработка!