Остават точно 10 дни до началото на седмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air 2019, което ще се проведе на връх Околчица. За първи път тази година събитието ще продължи три дни – 26-ти, 27-ми и 28-ми юли 2019 г.

Фестът ще започне с много хип-хоп, като в музикалната селекция са включени още топ имената на белгийския ъндерграунд рапър Killamatic, холандския дръм’н’бейс продуцент LENZMAN, който ще бъде в компанията на МС ABNORMAL SLEEPZ, американския изпълнител и продуцент Illa J с проекта ILLA J Live Band и новаторската група DASHE.

В рамките на програмата за посетителите са подготвени разнообразни игри и забавления. Участие ще вземат майстори на графити изкуството, йога инструктори, цирк „Комбино“, ще се предлагат оригинални хендмейд предмети, а за най-малките гости ще се погрижат приятелите от Puzzled.

И тази година ще бъде обособена къмпинг зона за посетители.

Събитието е подкрепено от фондация „Америка за България“, Община Враца, дирекция на ПП Врачански Балкан и Стройрент.

Повече информация и всички новини около Vola Open Air може да намерите на фестивала във Facebook: www.facebook.com/VolaOpenAirFestival и интернет страницата ни: http://volaopenair.com.