Млад мъж от Хондурас, който живее в Съединените щати, инсценирал собствената си смърт, за да накара съпругата си да спре да му иска пари.

За да бъде гледката напълно реалистична, 27-годишният Дани Гонсалес сложил памучни тампони в носа си, а тялото си покрил с бял чаршаф , сякаш лежи в морга.

Отчаяният съпруг изпратил снимките на жена си, за която се оженил преди две години и която все още живеела в Саба, Южен Хондурас. Една от снимките била  на покрит с цветя ковчег в погребален дом и съобщение, че съпругът й е починал от рак.

Планът обаче не проработил според очакванията на Гонсалес. Той бил разкрит, след като местни медии в родината му започнали да пишат за нещастния случай и новината стигнала до шокираните му приятели и роднини.

Приятелите му бързо разконспирирали плана на Гонсалес. Те забелязали, че белият чаршаф всъщност е покривало за легло, а техният приятел всъщност се усмихвал на снимките.

Когато местните медии го открили за коментар, той признал всичко и споделил,че всъщност е измислил цялата история, за да накара жена си да спре да му звъни всяка седмица и да иска пари. Младият мъж дори се оплакал пред медиите, че жена му го търсела само за пари в определени дни от седмицата, а през останалото време не се интересувала изобщо от съществуването му. Гонсалес се оплакал, че вече бил купил и изпратил 6 телефона на жена си, но тя всяка седмица се обаждала и казвала, че поредният телефон е изгубен и има нужда от нов.

Снимки: Daily Mail