През изминалия ден на територията на област Враца са засечени трима шофьори в нарушение на Закона за движение по пътищата, а четвърти е задържан заради притежание на наркотици.

Снощи в град Враца е спрян за проверка  лек автомобил, управляван от 27-годишен местен жител. По време на обиска е намерена сгъвка с хероин. Водачът е задържан в РУ Враца за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

На същия ден в град Бяла Слатина е засечен 21-годишен белослатински жител, който си джиткал с мотопед без поставени регистрационни табели. Полицаите го спрели за проверка и се оказало, че младежът е неправоспособен. Образувано е бързо полицейско производство.

В град Козлодуй пък е спрян за проверка товарен автомобил  без регистрационни табели. Установено  е, че водачът е неправоспособен, а автомобилът е  с прекратена регистрация поради незаплатена застраховка Гражданска отговорност.

Поредният нарушител е спипан на пътя Мездра – Ботевград. Полицаите спрели за  проверка лек автомобил, управляван от жител на село Горни Богров, обл.София. Установено е, че водачът е
неправоспособен. Образувано е бързо полицейско производство.