Четирима шофьори са спипани в нарушение през изминалия ден във Врачанско.

Първият е засечен около в 18.00 часа в гр.Козлодуй. Полицаи спрели за проверка 22-годишен местен жител, който управлявал лек автомобил. Оказало се, че младежът е неправоспособен.  Регистрационните табели са свалени. Съставени са  и 2 акта по Закона за движение по пътищата.

По-късно същия ден, около 21:00 часа и по пътя  между град Криводол и село Галатин полицаи спипали още един неправоспособен шофор – 38-годишен жител на село Осен, който си джиткал със скутера.

Около 22:10 часа в село Ракево е проверен и 20-годишен жител на Ботевград. За разлика от предните двама, този бил правоспособен, но пък седнал зад волана след употреба на алкохол. Дрегерът отчел  2,02 промила. Водачът е задържан в РУ Враца. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Снощи и към 23:50 часа, но в град Оряхово, е засечен още един шофьор, чиято проба за употреба на алкохол също е отчела положителен резултат – 0, 66 промила. На  водача – 40-годишен местен жител е съставен акт по Закона за движение по пътищата.