За времето от 06.30ч. до 12.00ч. на 29.08.2022г. по време на  СПО е извършена полицейска проверка в дом, находящ се с.Три кладенци обитаван от лице на 27год.  където са намерени и иззеха 30 дървени трупи. След извършената проверка е установено, че вещите са предмет на кражба от частен дом находящ се с .Три Кладенци станала за времето от 26.08.2022г. до 27.08.2022г. В РУ-Враца е заведена преписка ЗМ.

На 29.08.2022г по времена СПО е извършена  полицейска проверка  в частен дом в гр. Бяла Слатина, собственост на лице на 56год., жив. на същият адрес е установено, че същият съхранява незаконно придобит дървен материал –  4 кубически метра дърва за огрев от  „Цер“ без КГМ и документ за произход,  на стойност около 400 лева.Образуван е заявителски материал.

Отново в частен дом в гр. Бяла Слатина, собственост на лице на 37год., живущо на същият адрес е установено, че същият съхранява незаконно придобит дървен материал –  4 кубически метра дърва за огрев от  „Цер“ без КГМ и документ за произход,  на стойност около 400 лева.

В друг частен дом в същото населено място, обственост на лице на 66години е установено, че същият съхранява незаконно придобит дървен материал –  4 кубически метра дърва за огрев от  „Цер“ без КГМ и документ за произход,  на стойност около 400 лева.

Незаконни дърва са намерени и в дома на 57годишен мъж също от Бяла Слатина. Униформените са намерили  6 кубически метра дърва за огрев от  „Цер“ без КГМ и документ за произход,  на стойност около 600 лева.

При 52годишен от същото населено място е установено, че същият съхранява незаконно придобит дървен материал –  4 кубически метра дърва за огрев от  „Цер“ и „Дъб“ без КГМ и документ за произход,  на стойност около 400 лева.

На 29.08.2022г по време на СПО е извърши полицейска проверка  в частен дом в гр. Бяла Слатина, собственост на лице на 45год., жив. на същият адрес е установено, че същата съхранява незаконно придобит дървен материал –  10 кубически метра дърва за огрев от Акация и цер, без КГМ и документ за произход,  на стойност около 1000 лева.Образувано  БП.

На 29.08.2022г по време на СПО е извършена полицейска проверка  в частен дом в гр. Бяла Слатина, собственост на лице на 70год. , жив. на същият адрес е установено, че същият съхранява незаконно придобит дървен материал –  7 кубически метра дърва за огрев от Дъб, Цер и Ясен без КГМ и документ за произход,  на стойност около 700 лева. Образувано е Бързо производство.

В частен дом в село Габаре, собственост на лице на 58год., жив. на същият адрес е установено, че същият съхранява незаконно придобит дървен материал –  1 кубически метър дърва за огрев от вида   „Цер“ без КГМ и документ за произход,  на стойност около 100 лева.

В друга къща от селото, собственост на лице  на 51годишен е намерен незаконно придобит дървен материал –  2 кубически метра дърва за огрев от вида   „Дъб“ без КГМ и документ за произход,  на стойност около 200 лева. Образувано е ЗМ .

На 29.08.2022г по време на СПО е извърши полицейска проверка  в частен дом в с.Габаре, собственост на лице на 46год., жив. на същият адрес е установено, че същата съхранява незаконно придобит дървен материал –  7 кубически метра дърва за огрев от вида  цер и липа , без КГМ и документ за произход,  на стойност около 700 лева. Образувано  БП.

На 29.08.2022г по време на СПО е извършена полицейска проверка  в частен дом в с.Габаре, собственост на лице на 57год., жив. на същият адрес е установено, че същата съхранява незаконно придобит дървен материал –  3 кубически метра дърва за огрев от вида   Дъб , без КГМ и документ за произход,  на стойност около 300 лева. Образувано  БП.

На 29.08.2022г по време на СПО е извърши полицейска проверка  в частен дом в с.Габаре, собственост на лице на 24год., жив. на същият адрес е установено , че същата съхранява незаконно придобит дървен материал –  3 кубически метра дърва за огрев от  вида Цер   , без КГМ и документ за произход,  на стойност около 300 лева. Образувано  БП.

Снимката е илюстративна