33-годишен дилър е задържан в момент на сделка.

По време на полицейска операция срещу наркоразпространението на територията на Костинброд, вчера криминалисти от ОДМВР- София и РУ- Костинброд  иззели значителни количества амфетамин и канабис.

Пред частен адрес в града, в момент на покупко-продажба на наркотици на трима местни жители, е задържан дилърът – 33-годишен, криминално проявен.

При последвалото претърсване на адреса са намерени и иззети: 50 пликчета с растителна маса, реагираща на канабис; 22 пликчета и голям плик с вещество на бучки, реагиращо на амфетамин; електронна везна и парична сума.

В хода на оперативно-издирвателните действия е установено, че адресът се обитава от 23-годишен мъж, адресно регистриран в с. Драговищица. При извършеното претърсване на къщата са открити и иззети още две пликчета с растителна маса, както и пет боеприпаса.

За срок до 24 часа е задържан установеният на адреса 18- годишен младеж, роднина на обитателя. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.

Снимки:МВР