44-годишна е жената, правила се на контрольорка и заплашила с пистолет бременна и дете вчера във Враца.

Сигналът е подаден от непълнолетно лице от град Враца, което заявило, че около 10:45 часа в спрял на спирка тролейбус, непозната за него жена е отправила закани и заплахи за убийство, като насочила към него и майка му В.М. на 41-години пистолет.

Подлудналата жена е използвала нецензурни думи и е отправила множество заплахи.

Припомняме, че инцидентът се е разразил на спирката на 26 блок в ж.к. „Дъбника“.

Екшънът е започнал, когато тя се е качила в тролей и започнала да се прави на контрола. Нямало нищо съмнително в поведението й, напротив тя дори показала карта, за да се легитимира…

След като истинската контрола се качила в тролея и започнала да иска билети и карти за проверка, пътниците казали, че вече са проверени. Контролата се учудила и помолила да й посочат, кой е извършил проверката.

Тогава видяла непозната жена, която започнала да обяснява, че мъжът й е директор на Автогарата и на Тролейбусен транспорт, тя работи към Общината и има право да проверява. Мнимата контрольорка се изнервила и между двете жени избухнал спор.

Истинската контрола слязла на спирката на Стария пазар, за да се качи в другия тролей, а мнимата й “колежка”  продължила останала в този до последната спирка. Именно там  се разиграл  истинския екшън. Подлудналата жена вдигнала скандал и по време на крясъците заплашила бременна пътничка и дете с пистолет, който извадила от чантата си.

По информация на “Зов нюз” въоръжената жена е била в психиатрична клиника в София, заедно със своя син, който е с увреждане.

44-годишната жена е от село Борован. Тя е задържана за срок от 24 часа в РУ-Враца.

По случая е образувано бързо производство.

Снимката е илюстративна.