Настоящият кмет на община Козлодуй, Маринела Николова, получи пълна подкрепа за предстоящата й кандидатура от общинската организация на ПП ГЕРБ.

На 25-ти юли в зрителна зала на НЧХП „Христо Ботев-1879” се проведе общо събрание на структурата, на което бяха номинирани и личности за общински съветници и кметове на кметства.

„Благодаря за подкрепата! Смея да твърдя, че съм уверена в себе си, познавам до болка проблемите в общината и ще продължа да се раздавам с цялата си душа и сърце, ще продължа да работя за всички жители на общината, защото заслужаваме да живеем в по красиво и уютно място. Искам да съм жива и здрава, всичко друго се постига. Не се предавам пред нищо, доказала съм го. Познавате ме вече и знаете, че ще направя и невъзможното, за да постигаме общите цели. Удовлетворена съм, че има толкова силни кандидатури за общински съветници. Вярвам, че жителите на общината ще ги припознаят като следващите общински съветници, които ще работят с професионализъм и хъс за реализиране на големите проекти, които ни предстоят. Много мога да говоря за това какво направихме и какво тепърва ще се случва, но искам да не забравяте, че Правителството дава много за Община Козлодуй. Вярвам, че това ще продължи, а пък ние ще докажем на 27 октомври, че заслужаваме подобна подкрепа”, каза Маринела Николова пред пълната зала.

Единствената кандидатура на Маринела Николова беше подкрепена от всички 87 гласуващи, в присъствието на много граждани, общественици и бизнес представители.

Безспорно успешните кметове на Гложене /Петко Петков/ и Крива бара /Илиян Иванов/, подкрепени от ГЕРБ, събраха също единодушно гласовете на присъстващите в залата.

За кандидати за общински съветници бяха номинирани 25 души.

Предстои утвърждаване на кандидатурите от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.