Изчезналата преди повече от 2 седмици 40-годишна военнослужеща Десислава Стоянова е намерена мъртва и при огледа е установено, че тя е била убита. Новината разтресе страната.

В Мездра е задържан рейнджър от Сопот,

с когото Стоянова се предполага, че имала интимни отношения, съобщава Нова телевизия. При обиск в една от пристройките към дома му, е открито тялото на жертвата. По-рано през деня жандармерия и криминална лаборатория бяха разположени пред дома на военнослужещата в Карлово. Разследващите направиха оглед пред жилищния блок на жената, а до един от автомобилите на паркинга бяха открити следи от кръв. Личният й автомобил е открит в карловска автоморга. Причините за жестокото убийство се изясняват. Първо е открита колата на Десислава Стоянова.

Zadarjaha v Mezdra predpolagaem ubiets

 

Според близки и съседи на военната, жената е в неизвестност повече от 14 дни.

На 5 декември военно-окръжната прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Стоянова за отклонение от военна служба. Оттогава тя е обявена и за издирване. Все още няма яснота, кога служителката на 61-а стрямска бригада е видяна за последно. Разследващите направили оглед пред жилищния блок на жената, а до един от автомобилите на паркинга са открити следи от кръв. Личният й автомобил е открит в карловска автоморга. Стоянова е разведена. Има 15-годишен син, с когото се виждала рядко. Причините за жестокото убийство се изясняват.

генерал агрохимикали