Остават съмненията в истинността на това, което твърди сина на арестувания винен бос Миньо Стайков. От няколко дни вече Стайко Стайков е категоричен, че е бил отвлечен пред дома си от дегизирани мъже като полицаи. След това той е бил държан в стая, но не помни кога всъщност е отвлечен и къде точно са го държали. Твърди, че са му давали упойващи вещества.  След като е бил освободен от плен, той се появява на столичния бул. “Черни връх”, откъдето взима такси, за да се прибере до “Бояна”. През цялото това време той е издирван от Интерпол.

В МВР обаче няма данни, които да потвърждават версията за отвличане. Това категорично заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Той посочи също, че няма официални данни Стайко Стайков да е напускал страната, докато е бил издирван.

„Към момента не е дал сведения, тъй като казва, че не е в състояние. Заявява, че страда. Губят му се моменти, няма спомени и т.н. Нека докторите да си свършат работата и тогава ще разговаряме и ние с него”, заяви вътрешният министър Младен Маринов.

В понеделник издирваният от месеци син на бизнесмена беше приет в “Пирогов”. Късно вечерта той е преместен в МВР болница.

Миню Стайков е в ареста от акцията на спецпрокуратурата във Винпром Карнобат.