Програмата на „7/8 ТВ“ ще  стартира тази вечер 04.11.2019г. /понеделник/ в 19:00 часа с развлекателно-информационния блок TV DIGEST (I част).

Зрителите в цялата страна ще могат да гледат „7/8 ТВ“  на 78-и канал за всички кабелни и сателитни оператори, а за абонатите на „Булсатком“ – на 178-и канал.

А за феновете на „Вечер на северозападната култура“ – тя остава в ефир и ще се излъчва ежеседмично, само че с обновено име – „Вечер на Северозапада“. Началото й ще бъде дадено в петък (08. 11.2019г.) от 20:30ч.

Ще има забавна част, врачански истории, видеа, записани от зрители и сериозни материали, касаещи проблемите на Северозапада, подготвени от врачански журналист.

Зрителите на предаването ще могат да изпращат видеа и истории на сайта или имейл адреса на шоуто.

Предвижда се да бъде направена рубрика „Виц на седмицата“ – това ще бъде най-интересното записано видео или разказана история от зрител.

Очаква се да бъдат раздавани и награди. Хората с най-интересно видео или материал ще бъдат поканени като гости в предаването.

Във „Вечерта на Северозапада“ Ку-ку бенд няма да участва. Музикалното оформление ще бъде от различни музиканти и артисти, но само от Северозападния регион. Това съобщи ексклузивно Георги Милчев-Годжи за “Зов нюз”.