Във времена като тези повече от всякога имаме нужда от красота и хармония, от емоционално зареждане и оптимизъм, за да се съхрани духовността, да се запазят българските традиции и нрави.

С това послание галерия Арт Кармин Враца посреща лятото.

Галерията е домакин на богата експозиция от творби в областта на изящно и приложно изкуство на български творци от различни поколения, жанрове и стилове.

Експозицията включва картини, икони, малки пластики, артистични керамични пана с носии от отделните региони на страната, мозайка, арт сувенири, аксесоари, сътворени от ръцете на талантливите български автори.

Творбите отразяват посланията и емоциите на прекрасни художници и майстори в занаята от Враца, Видин и Монтана, и са провокирани от невероятната природа на Северозападния край и хубостта на българката.

Името на изложбата “Заедно” е един апел за съпричастност и добронамереност, за подкрепа на творците и изкуството във всичките му форми, защото е една от най-уязвимите сфери и само заедно могат да се преодоляват предизвикателствата.

Ако искате да се откъснете от ежедневието и да се заредите положително или ви е необходим подарък за себе си или любим човек, точното място е Галерия Арт Кармин Враца.