Татяна Спасова е кандидат за кмет на с. Софрониево и кандидат за общински съветник от ГЕРБ Мизия.
От 13 години е жител на община Мизия.

Председател на ОбС-Мизия в мандат 2019-2023 г. Родена е през 1965 г. Има полувисше образование, специалност “Автоматизация на ядреното производство” кум ТУ – София. Притежава бакалавърска степен от ЮЗУ – Благоевград, специалност “География”. Специализира “Регионалистика” в същия университет. Придобива и педагогическа способност “Учител по География”. Има магистърска степен от СУ “Св. Климент Охридски” , специалност ” Управление на човешките ресурси”. Притежава магистратура от ВТУ “Св.св. Кирил и Методий” – Велико Търново, специалност “Управление на образованието”.

Има 30- годишен опит в сферата на управление на образователни институции. Притежава дългогодишна практика при подготовка и управление на проекти по програми на МОН и неправителствения сектор.

През изминалите четири години като председател на ОбС-Мизия е доказала, че работи отговорно, компетентно и спазвайки законите на Република България в интерес на хората – резултатите са видими, икономическото и финансово положение на общината е стабилизирано. В работата си се води от интересите на жителите на община Мизия.

Неин приоритет е доброто управление чрез ефективна, прозрачна и открита администрация, както и качествено образование, и създаване на привлекателна бизнес среда за инвеститори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!