Враца Софтуер ще оповести по време на срещата и повече подробности около предстоящия 3-месечен курс по дигитален маркетинг

За трета поредна година Враца софтуер общество организира събитие за дигитален маркетинг, което ще се проведе на 1 февруари, събота, от 15:00 часа в актовата зала на СУ “Козма Тричков” гр. Враца.

То е за всички, които търсят интересна и предизвикателна работа, искат да работят дистанционно за клиенти от България и света или пък искат да го ползват да популяризират своя малък или среден бизнес онлайн.

Кандидатстването за курса по дигитален маркетинг е отворено до 7 февруари. Желаещите могат да се регистрират тук https://school.vratsasoftware.com/digital-marketing

Лектори ще бъдат:

  • Калин Георгиев е енергичен и бързомислещ предприемач с 20г. опит в дигиталната индустрия. Започнал като web developer за агенция в Лондон, след това маркетинг консултант във Валенсия и Малта, а сега управляващ дигитална агенция във Враца. Той ще ви запознае с това как да оптимизирате бизнеса си в Google.
  • Ивайло Йорданов – консултант по дигитален маркетинг и основател на агенция за дигитален маркетинг evol.bg с богат опит в тази сфера. Работил е за bTV Media Group, Havas, Hewlett Packard Enterprise. В момента от услугите му се възползват и фирми от Враца и региона. Той ще говори за маркетинга в социалните мрежи.
  • Емилиян Кадийски – програмист, съосновател на Враца софтуер общество, учител по информатика и програмиране в Професионална техническа гимназия “Н.Й.Вапцаров” – Враца, възпитаник на “Заедно в час”. Той ще представи дигитализацията в информационната ера.

    Също така ще бъдат разгледани и някои основни направления в дигиталния маркетинг. Управление на реклами във Facebook и Google, създаване на съдържание, SEO, електронна търговия и изготвяне на маркетинг стратегия.

По време на събитието ще бъде представен предстоящия 3-месечен курс по ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ на Враца софтуер общество. Той започва в края на февруари 2020г. и е предназначен както за ученици в гимназия, така и за работещи и безработни.

За повече информация може да следите страницата на събитието във фейсбук:
https://www.facebook.com/events/106002470846775/