Лятното музикално „Пътешествие из Средиземноморието“ на Симфониета-Враца продължава на 27-ми август от 20.00 ч. в Кърджалидвора на Историческия музей (билети на касата на Културния дом и касата на театъра).

Следващата дата е 11-ти септември от 20.00 ч. в Созопол, Амфитеатър (билети на касата до Амфитеатъра, тел. 055025713, 0878414777).

Първата част от концертите преминаха при голям интерес, с вълнуващи бисове и аплодисменти, великолепно настроение и възторжени отзиви.

Музикалното пътешествие гостува на 10-ти август в Търговище, 11-ти август в Попово, 12-ти август в Шабла и 13-ти август в Добрич.

Зрителите на „Пътешествие из Средиземноморието“ се принесат в атмосферата на живописния регион с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански и гръцки песни, и разбира се сиртаки, в атрактивен аранжимент за оркестър.

Концертите „Пътешествие из Средиземноморието“ са със специалното участие на сопраното Валентина КОРЧАКОВА и тенорът Марио НИКОЛОВ.

Звездите на българския музикален театър очароват публиката с харизматичния си талант и разкошни гласове в множество гастроли у нас и по света. Заедно с именитите певци, ще имаме удоволствието да чуем и очарователния гръцки тенор и пианист – Георгиос ФИЛАДЕЛФЕВС.

Събитието се провежда при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход, съгласно противоепидемиологичните мерки в страната. За информация относно всички дати и продажба на билети по места, тел. 0896718303 и страницата на Симфониета Враца: https://www.facebook.com/VratsaSymphony/.