Листата от кандидати за общински съветници на Партия ГЕРБ са хората, които трябва да формират най-голямата група в Общински съвет – Враца.

Това са личностите, на които кметът Калин Каменов ще разчита като екип да вземат важните и смислени решения за развитието на Враца.

Водач на листата е кандидатът за кмет трети мандат Калин Каменов – лидерът, който превърна града в икономически център на Северозападна България.

На второ място е председателят на групата на общинските съветници от ГЕРБ през последните 8 години, общинският ръководител на врачанската структура и уважаван офталмолог д-р Иво Ралчовски.

Завършил медицина в Плевен, той с еднаква отговорност се отнася и към своите пациенти, и към предизвикателствата в местното самоуправление.

Под номер 3 е председателят на Общински съвет – Враца, адвокат и доктор по конституционно право Владимир Христов.

Опитен политик с красноречива реторика, той е обединителна фигура в местния парламент и ясно съзнава важността от изпълнението на вече поетите ангажименти.

Номер 4 в листата на ГЕРБ е досегашният общински съветник Сашка Александрова.

Тя е икономист със завиден мениджърски опит, стриктно съблюдаваща за прозрачното разходване на публичните средства и изпълнението на общинския бюджет. Благодетел, посветила се на различни обществено значими каузи.

Врачанофилът инж. Владимир Миленков е под номер 5 в листата.

Изключителен експерт с три магистърски степени, инж. Миленков работи в собствена фирма, занимаваща се с геодезия и инвестиционно проектиране.

Д-р Наташка Велчовска е под номер 6.

Един от най-уважаваните лекари и специалист по образна диагностика в града, д-р Велчовска е общински съветник в два мандата. Посвещава се на грижите за здравето на своите пациенти, като продължава да отделя средства за обучението на младите медицински специалисти.

Под номер 7 в листата на ГЕРБ е инж. Нина Дакева.

Като дългогодишен секретар на Община Враца, тя доказва експертиза и опит с разрешаването на сложни административни казуси, които подпомагат дейността на кметския екип.

Адвокатът с богат професионален опит Мария Симеонова е на осма позиция.

Тя е сред новите лица в листата от кандидати на ГЕРБ и поставя начало на своята политическа кариера след солиден опит като адвокат по гражданско право. Инициирала е множество благотворителни кампании.

Вероника Ценова е кандидат за общински съветник под номер 9.

Досегашният кмет на село Лиляче е представител на младите лидери, на чиито идеи и енергия ще разчита Общински съвет – Враца. По професия е медицински лаборант, член на Асоциацията на специалистите по здравни грижи.

Под номер 10 е още едно от младите лица в листата – Моника Ангелова.

Със своя опит в Байер България и като сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в 49-ото Народно събрание, Моника Пламенова е активен участник в множество обществени и доброволчески инициативи, посветени на значими каузи.

Заместник-кметът Петя Долапчиева е кандидат за общински съветник под номер 11 в листата.

Магистър по предучилищна педагогика, тя подпомага развитието на популярната Монтесори общност и ще продължи да бъде водещ експерт по образование в новия Общински съвет.

Заместник-кметът Александър Владимиров е под номер 12.

Той е сред младите лидери, на чиято иновативност се довери и подкрепя отново управленският екип.

Опитният в общинската политика икономист Момчил Калистратов се нарежда на 13-та позиция.

Собственикът на бизнес в селското стопанство и търговията ще работи за това, градът ни да бъде домакин на все повече спортни инициативи.

Младият преподавател и наскоро защитил докторантура по педагогически науки Мартин Стойчевски е под номер 14.

Като за всеки млад и амбициозен човек, за него е важно Враца да се развива в положителна посока и отдава цялото си свободно време на обществени инициативи.

Доктор Димитър Пеев е кандидат за общински съветник под номер 15.

Той е сред общинските съветници, чийто опит е важен, а като приоритет залага на осигуряването на достъпно и качествено здравеопазване в общината.

Общинският съветник Светослав Арнаудов е на 16-то място в листата.

Със своя опит във вземането на решения в Общински съвет – Враца вече два мандата, ще продължава да надгражда започнатото и да работи за развитието на града и общината.

Досегашният заместник-председател на Общински съвет Цветелина Николаева е под номер 17-ти.

Активно участва в редица инициативи като представител на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ. Ще продължи да работи за развитието и популяризирането на Малки граждански инициативи в общината.

Компютърният специалист Ивайло Иванов се нарежда на 18-то място.

Има солиден управленски опит в частния сектор.

19-тата позиция е за Димитър Алексиев.

Той участва в управлението на собствен бизнес в сферата на услугите и спорта. Инициатор на много доброволчески и благотворителни кампании.

Настоящият общински съветник и активен член на младежката организация Гроздан Темнишки е под номер 20.

Има солиден опит в управлението на проекти. Участва в утвърждаването на мрежата „Изграждаме Европа“, работеща за развитието на местното самоуправление.

Врачанският общественик и управител на частна фирма Никола Бърцев е под номер 21 в листата.

Той е инициатор и на редица благотворителни акции.

Под номер 22 в листата за общински съветници е Димитър Върганов.

Със своя мениджърски похват, ръководи частна фирма и става ментор на ученици, занимаващи се с природни науки. Ангажиран е с развитието на туризма в града, както и облагородяване на района около Стария пазар.

Мариана Петкова е с номер 23.

Има богат административен опит, като в момента работи в Националната служба за съвети в земеделието.

24-ти в листата на ГЕРБ тази година е действащият общински съветник, експерт по туризъм и регионална политика Тонка Милева.

Има над 20 години опит в нестопанския сектор, заместник-кмет на Община Враца в мандат 2007-2009 г.

Номер 25 в листата е Славян Ставрев.

Човек с гражданска позиция, активен член на сдружение “Заедно за язовир Дъбника” и участва в редица акции за опазване и облагородяване на природата.

26-тата позиция е за д-р Цветанка Генкова.

Уважаваната от своите колеги и пациенти лекарка е специализирала в Белгия и има дългогодишен опит в спешната и неотложна помощ. Специалист е по здравен мениджмънт.

Юристът Лора Младенова се нарежда на 27-мо място.

Има административен опит в Областна администрация-Враца и в общинската администрация.

Представител на спорта е световният шампион за ветерани Юлиян Георгиев. Той е под номер 28.

Възпитаник на НСА, треньор на националните отбори по борба за младежи. Ще използва своя опит, за да допринесе за развитието на спорта.

Димитър Стоманярски е също сред новите лица в листата и е под номер 29.

Има административен опит в местното самоуправление.

30-ти в листата е директорът на Детска градина “Европейчета” Пламена Цветанова.

Завършила е предучилищна педагогика с английски език във Велико Търново, със солиден управленски опит и експертиза в предучилищното образование.

На 31-ва позиция е Петя Устрелска.

Към момента тя работи в Агенция по геодезия, картография и кадастър. Активен член на Жени ГЕРБ.

Доц. д-р Калина Стефанова е под номер 32 в листата на ГЕРБ.

Тя е преподавател във филиала на Медицински Университет – София във Враца. Участва в редица научно-изследователски проекти. Като част от Общински съвет – Враца ще работи за внедряване на програми за промоция на здравето и профилактика на социално значимите заболявания.

Заместник-управителят на хотел “Лева” Тони Иванова е на 33 позиция.

Тя е експертът, който ежедневно се грижи за имиджа и качеството на туризма във Враца, с опит в неправителствения сектор, участник в редица международни обучения. Доброволец към “Български център за нестопанско право”.

Под номер 34 в листата за общински съветници е Йоана Иванова.

Завършила е Стопанската Академия в Свищов и в момента е счетоводител на филиала на ВТУ във Враца.

Номер 35 е Диана Николичева, медицинска сестра в Начално училище “Иванчо Младенов”.

Активен член на младежката организация на партията.

36-ти номер е кметският наместник на квартал Кулата Даниела Чобанова.

Работи от 8 години по разрешаване проблемите в квартала. Магистър по икономика и доброволец в множество граждански инициативи.

На 37 място в листата е Владимир Тодоров, кметски наместник на квартал Бистрец.

Той наследи най-разкопания от Водния цикъл квартал на Враца, но въпреки всичко успява стъпка по стъпка да подобрява условията за живот на жителите му.

Гласувайте с номер 7 за общинските съветници на ГЕРБ!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!