Жена от Берковица направи опит да отвлече дете, майката Анна Иванова още е в шок. Анна Иванова написа своята история в една от берковските групи във “Фейсбук”. Жената предупреждава родителите с малки деца в района да внимават.

Публикувме поста на жената без редакторска намеса.

“На 23.10.2022г. аз и моята дъщеря Гергана (на 1 година и 4 месеца) бяхме в детски център ,,Камбанка”. Гери искаше да се качи на една от люлеещите се колички, намиращи се вътре в заведението.

Аз качих дъщеря си на количката и стоях до нея, за да я пазя да не се нарани или падне. Една непозната за мен жена застана от другата страна на количката, протегна ръката си, хвана Гери и я дръпна към себе си. Аз веднага хванах детето си, при което тя просто започна да крещи и да дърпа детето ми, опитвайки се да го отнеме насилствено от мен.

Аз започнах да викам и няколко пъти я помолих да пусне детето ми, но тя продължаваше да го дърпа и крещи. Докато дърпаше детето ми крещейки каза: “Моля те, моля те, дай ми я!”

Не знам как, но успях да изкопча детето си от ръцете и, при което аз и детето ми паднахме на пода на заведението. Управителката на заведението Лидия Димитрова веднага се намеси и заведе мен и Гери в полицията. На място дойдоха полицаи, които ни разпитаха.

От роднини и познати разбрахме, че въпросната жена се казва Венелина Славейкова Димитрова и живее в ж.к. Стара планина, бл. Люлин.

От проведен разговор със съседите на въпросната жена стана ясно, че е изключително проблемна, агресивна и освидетелствана.

Нямам нейна снимка, но е леко пълна, с черна коса, тъмни очи и няма нито един здрав зъб. Мога да я опиша само с една дума – изрод. От проведен разговор с родители разбрах, че въпросната жена е била забелязвана да обикаля около детски градини и площадки.

След като успях да взема детето си от тази жена, други хора са забелязали, че тя е държала в ръката си малка кутия с нещо като бонбони и преди това е закупила от заведението детски сок в кутия със сламка, явно за да се опита да привлече някое детенце.

Аз подадох жалба, но пазете децата си. За съжаление е освидетелствана и няма да може да се направи много…”

Снимката е илюстративна.