ГЕРБ Мизия даде старт на предизборната си кампания в петък с инициативата “Мисли чисто”,

като в различни населени места от общината кандидатът за кмет на Мизия Валя Берчева, кандидатите за кметове на населени места и кандидатите за общински съветници засадиха дръвчета от вида “бук”.

Инициативата е в подкрепа на приоритета на кандидатите за зелена и чиста община Мизия, и ще продължи и занапред с различни дейности.

В късния следобед кандидатът за кмет Валя Берчева представи кандидатската си листа и приоритетите за новия управленски мандат пред обществеността в Мизия.

”Благодаря ви, че сме заедно в днешния ден! Благодаря на всички мои съграждани, които ме подкрепяха през изминалите четири години и заедно работихме, за да съживим Мизия.

Откриваме неслучайно кампанията си точно тук, в парка на града ни. За мен това място е символично.
Преди четири години, когато спечелих вашето доверие, този парк беше занемарен и неподдържан.
Радвам се, че заедно с вас, както и с желанието и силата на много доброволци и моят екип, успяхме да превърнем парка в това приветливо място, където да играят нашите деца и да отдъхнем след тежкия работен ден.

Започнахме от тук и днес , четири години по-късно, градът ни е с променен облик, а общината е финансово стабилна.

На прага сме на избори, от които зависи бъдещето на всеки един от нас. Избори за това какво искаме и как искаме да изглеждат и да се развиват Мизия и населените места в общината.

За това трябва всеки един от нас да направи своята равносметка- да иска да се развива.
През всичките тези години работих и ще продължа да работя за развитието на нашите родни места.
Всички ние заслужаваме да имаме нормална среда, добра инфраструктура, нови работни места, зелени, обединени и щастливи град и населени места.

Нека продължим да бъдем обединени, защото разделение не е нужно на никого. Само заедно можем да градим бъдещето на Мизия. Вярвам, че ще дадете своето доверие към мен и моя екип.

Влизаме в изборите с чисто сърце и обединени с амбиция и хъс да работим и надграждаме постигнатото за своите родни места.”, заяви уверено кандидатът за кмет на община Мизия Валя Берчева.
В парка бяха изложени и табла, на които бяха показани част от изпълнените ключови проекти от екипа на Валя Берчева.
На присъстващите жители на общината бе дадена възможност да се включат с идеи за това каква е тяхната визия за развитие на община Мизия в следващия управленски мандат.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!