Избраният с най-високо доверие сред жителите на област Враца депутат Мартин Харизанов днес положи клетва като народен представител.

Припомняме, че младият добротворец събра преференциален вот от 3000 преференции на последните парламентарни избори.
Харизанов от години се занимава с различни  благотворителни акции заедно с МГЕРБ и “Врачанофили”.
Една от последните и значими инициативи на депутатът е ремонт на част от отделението по “Акушерство и гинекология” в МБАЛ “Христо Ботев” – Враца.

В страницата си във “Фейсбук” Харизанов сподели, че скоро предстои да бъде открита и неговата приемна за среща с жителите на областта:

“Днес се заклех в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната, и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа.
Приоритет за мен са хората от моя роден край и ще работя всеотдайно за развитието на област Враца и Северозапада.
Ще работя за превръщането на моя регион в проспериращо място, което да не заема последните места в ЕС по отношение на икономическо развитие.

Като народен представител ще се ръководя единствено от държавните интереси и добруването на хората, които ми гласуваха своето огромно доверие.

Тази сутрин, прекрачвайки прага на Парламента, с вълнение, вяра и отговорност към всички вас дадох обещание, че ще работя целенасочено за развитието на региона ни.
Скоро ще обявя и локацията на моята приемна, както и приемните часове, в които ще се срещам лично с вас, за да обсъждаме всички казуси и въпроси, които ви интересуват.“, написа в страницата си във “Фейсбук” Мартин Харизанов.