Бисерка Димитрова

Директорът на НУ “Васил Левски” гр. Козлодуй г-жа Бисерка Димитрова отправи специални благодарности към народния представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов, който организира летен лагер за деца от цяла област Враца.

Част от групата са и деца от НУ “Васил Левски” гр. Козлодуй, които ще прекарат седем дни в гр. Китен и ще имат възможност да създадат нови приятелства и контакти с деца от други врачански общини.

“С огромно щастие и вълнение споделям , че ученици от НУ “Васил Левски” гр. Козлодуй получиха щедър подарък от Човекa с голямо сърце – господин Мартин Харизанов.

С цялостната подкрепа на Мартин Харизанов, учениците от НУ “Васил Левски” гр. Козлодуй отидоха за първи път на летен лагер в красивия морски град Китен.

 

Изключително съм благодарна на г-н Харизанов за перфектната организация и за това, че благодарение на него нашите ученици имат възможността да прекарат седем незабравими морски дни, в които ще се забавляват, ще спортуват и ще се социализират.

За всяко дете това е сбъдната мечта ! Усмивките и блясъкът в очите на нашите деца трябва да са национална мисия на всички ни! Всички политици в България и Европа трябва да са като Мартин Харизанов! Още веднъж благодаря от сърце! Продължавайте да правите добро и да се грижите за хората от Врачанско!”, каза г-жа Бисерка Димитрова.

За ГЕРБ-СДС гласувайте с номер 22 и преференция 102 за Мартин Харизанов.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.