Фондация “Въздигане” съвместно регионална библиотека „Христо Ботев” – гр.Враца организираме представяне на книжка-комикс ”Кан Кубрат Заветът на българите”.

„Правим го за децата, защото вярваме, че разказът за Кан Кубрат и неговия завет за единството на българите възпитава нуждата от връзка между тях и им помага да открият своите корени и славно минало.“

Инициативата е подкрепена от Министерството на образованието и науката и ще се проведе в периода от 14 февруари до 19 включително (без събота и неделя ),във времето от 09:00 до 12:00часа.

генерал агрохимикали

Срещите ще бъдат с продължителност 30 минути в библиотеката.

Книгата е предназначена за учениците от 3-ти клас в цялата страна. По време на срещите в регионална библиотека на всеки третокласник фондация „Въздигане” ще подари по един комикс.

Всяко училище ще може да участва за награда историческа картина, като се включи в инициативата на фондацията – „Стани учител за пример”. Условия за участие можете да намерите на www.vazdigane.bg

Необходимо е да заявите участие с конкретен ден и час на email: libvratsa@libvratsa.org или на телефон: 0879548900 или 0887597655.