Искрено благодаря на жителите на област Враца за подкрепата и доверието, които ни гласуваха и затова, че за пореден път направиха ГЕРБ-СДС първа политическа сила в областта. Това е доказателство, че въпреки манипулациите и лъжите на нашите опоненти, нашите избиратели гласуваха разумно за хората с държавническо мислене и с визия за развитие на региона.

Благодаря на общинските структури на ГЕРБ, на всички наши членове, симпатизанти и коалиционни партньори, на общинските съветници, общинските ръководства, кметове на общини и кметства за усърдната работа да сме първи по резултат. ГЕРБ-СДС постигна категорична победа от 32,43% или 18 543 от гласовете на избирателите срещу 17,26% или 9867 гласове за формацията от партии ПП-ДБ. Жителите на област Враца ще бъдат представлявани в 49-ото Народно събрание от двама народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС.

Това е нашата обща победа, защото всички ние гласувахме за по-доброто бъдеще на област Враца. Благодарим ви, че разчетохте правилно нашите позитивни послания, които отразяват вашите желания за бъдещето на Северозапада и на страната. Благодарение на вашата силна подкрепа, България ще има възможността да състави редовно правителство, което да върне стабилността отново.

Оттук нататък ни предстои още по-отговорна задача – да затвърдим доверието ви! Уверяваме ви, че то ще бъде оправдано с работа в защита на интереси ви да върнем спокойствието и да изпълним заложените цели.

Нашата обща кауза е развитието на Северозападен регион. Заедно сме по-силни!