МБАЛ “Свети Николай Чудотворец” – гр. Лом търси доброволци (медицински сестри и санитари).

Болницата търси да назначи двама лекари за работа в Отделение по инфекциозни болести и Отделение по вътрешни болести – COVID и две медицински сестри за обслужване на пациенти в същите отделения, както и двама санитари.

Предвижда се заплащане, което ще бъде уточнено двустранно между доброволците и ръководството на болницата. МБАЛ „Св.Николай Чудотворец” ЕООД, град Лом предлага възможност за дългосрочно присъединяване към екипа на лечебното заведение, гласи обявата на лечебното заведение.

Всички актуални обяви, публикувани в jobs.bg, по които доброволците, студенти по медицина, имат възможност да кандидатстват, могат да бъдат намерени и на сайта на БЛС. A бърз достъп до всички тях е осигурен чрез банера “Обяви – доброволци COVID -19”.

 

Обявата може да видите тук. 

Кампанията на БЛС за координиране набирането на доброволци, студенти по медицина, които да подпомогнат дейността на изпадналите в нужда лечебни заведения в страната продължава. 20 вече са болниците попълнили генерирания формуляр и заявили своята необходимост от доброволци, съобщават от БЛС.